Som una Nació : Nosaltres Decidim

Més d’un milió de persones fan història en contra de la sentència del Constitucional sobre l’Estatut.
Una autèntica marea humana, 1,5 milions de persones segons Òmnium Cultural i 1,1 milions segons la Guàrdia Urbana, ha col·lapsat el centre de Barcelona en resposta a la retallada del Tribunal Constitucional a l’Estatut català. És la manifestació més gran feta mai a Catalunya i de la democràcia.

– –
More than a million people make history against the ruling of the Constitutional Statute.
A veritable human tide, 1.5 million people according Omnium Cultural and 1.1 million according to police, collapsed the city centre of Barcelona in response to the cuts by the Constitutional Court to the Catalan Statute. It is the largest demonstration ever made in Catalonia and of the democracy.
Leave a Reply