Sitges Timbalada 2011

Sitges Timbalada,
Sitges (Catalunya),
10/09/2011

Grups participants / participating groups :
1, 2, 3, Kuá! (Guissona), Arjau Meravellau (Vilanova i la Geltrú), Bandandarà (Sant Just Desvern), Batukats de l’Ala (Sant Boi del LLobregat), Barné Batuqué · “La Barné” (Barcelona), Boiets Esquitxafocs (Esplugues del Llobregat), Color de Ritme (Sta. Margarida i els Monjos), Diablots d’Olesa (Olesa de Montserrat), Drums d’Esplugues (Esplugues de Llobregat), El Novells de Cubelles (Cubelles), Festimbal (Barcelona), K-Fort (Sant Vicenç dels Horts), Karabassà, la Timba i el Peroné (Sant Cugat del Vallès), Markatú Batucada (Sitges), Markatú Júnior (Sitges), Protons Percussió (Igualada), Sagresamba Percussió (Barcelona), Samba do Barna (Barcelona), Samba Wiki (Andorra), Sambandreu (Barcelona), Son da Rua (Vilanova i la Geltrú), Sound DCK (Cervera), SsssTrepits (Vilassar de Mar), Taboo (Vilanova i la Geltrú), Timbalers de Castellvell del Camp, Toc de Foc de la Bòvila (Barcelona), Trokobloco (Saragossa), Tukan Komon (Sant Pere de Ribes), Tymbasound Batukada (Les Roquetes)

http://www.timbalada.org
http://www.markatu.com

Sitges Timbalada